Hodnocení obchodu

4,9 502 hodnocení
5
486x
4
10x
3
2x
2
3x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.11.2018
Vše bez problémů.
Avatar autora | 23.11.2018
+ Velký výběr kvlitního koženného zboží

Pohodlný spolehlivý nákup
Avatar autora | 21.11.2018
Rychlé dodání. Vše proběhlo bez problémů.
Avatar autora | 15.11.2018
+ Rychlost vyřízení objednávky,doručení v pořádku

Avatar autora | 13.11.2018
+ kvalita/cena :)

Druhý nákup a předchozí peněženka vydržela cca 3roky s tím, že ji nosim neustále v zadní kapse kalhot. Na kůži opotřebení téměř žádné, nevydržela látka v kapsičkách na karty. šlo pořád používat, ale koupil jsem novou :)
Avatar autora | 29.10.2018
Bezvadné.
Avatar autora | 19.10.2018
+ je to levne a dobre

Avatar autora | 14.10.2018
+ Rychla expedice

R Avatar autora | 10.10.2018
S tímto obchodem jsou mé zkušenosti jen ty úplně nej a nej. Žena mi u této firmy koupila pánskou kabelku, ta se v průběhu roku 2x lehce porouchala, žena tedy požádala o vrácení peněz. Firma vrátila peníze, omluvila se a jako dáreček nám poslal zpět opravenou kabelku. Takže od nás hodnocení 1 s hvězdičkou, takto slušné jednání se už snad ani nevidí.
Avatar autora | 5.10.2018
rychlost objednávky
LK Avatar autora | 4.10.2018
Velká spokojenost , ve středu objednal , ve čtvrtek dodáno .Absolutně dokonalé.
MT Avatar autora | 27.9.2018
Velice spokojen. Prehledny web. Rychle dodani pres Zasilkovnu - pred polednem objednano, druhy den odpoledne doruceno. Penezenka vypada hodne kvalitne. Presne to co jsem shanel. Zeton do kosiku pobavil :-)
Avatar autora | 25.9.2018
spokojenost !!
Avatar autora | 24.9.2018
+ Vstřícné a seriózní jednání, rychlost dodání (na zásilkovně k vyzvednutí
+ již další den), příznivé ceny.Obchod chválím a všem doporučuji.

Zvláště si cením výbornou komunikaci s obchodem,ochotu, vstřícnost, férovost a spolehlivost.
Avatar autora | 28.8.2018
výhoda : rychlost. vše se odehrálo tak rychle, že jsem nic jiného nezaznamenal
Avatar autora | 25.8.2018
+ Obchod super ale ze zbozim nejsem spokojen asi pred rokem jsem si zakoupil panskou penezenku a byl jsem spokojen tak jsem si objednal jeste jednou tu samou a jstou spokojen vubec nejsem ta prvni byla jemna kuze ale ta druha je tvrda nepodajma nevim proc kdyz jsou obe stejny.Nechapu kdyz se jedna o stejny produkt ze je kazda jina.Neni na to kdyz si to clovek osaha nez to koupi.

Avatar autora 9.12.2018
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás nastalá situace. Stejně jako u jiných produktů, tak i u peněženek děláme jisté úpravy a optimalizace dle aktuálních trendů a hlavně na základě zpětné vazby od zákazníků nebo podle poptávky obecně. Je pravdou, že model se stejným označením nemusí být úplně stejný po celou dobu své existence. Pokud provedeme menší úpravy, tak označení zůstává, pokud větší už z toho vzniká nový model. V čase došlo k nepatrné změně kůže (respektive zpracování, kůže je stejná), je o něco tvrdší, nicméně časem se poddá a doposud nebyla záporná zpětná vazba u tohoto modelu, spíše naopak. Za cca měsíc bude nová řada tohoto modelu, dovolíme si tvrzení, že bude lepší než ta předchozí. Obecně platí, že nás můžete kontaktovat a pokusíme se celou záležitost vyřešit k Vaší spokojenosti. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, tým NiVaSaŽa
Avatar autora | 18.8.2018
Rychlé jednání i dodání.
MM Avatar autora | 14.8.2018
Naprosto spokojená. Jeden den objednáno a druhý den doma. Pouzdra na kasirky jsou pěkné. Dekuji
Avatar autora | 10.8.2018
+ Zboží doazilo druhý den po objednání. Ale datum již nevím.

Avatar autora | 7.8.2018
+ Prehledna nabidka krasneho zbozi, velmi rychle dodani
- Zadna