Hodnocení obchodu

5,0 783 hodnocení
5
761x
4
16x
3
2x
2
3x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eva B. | 28.4.2022
Super obchůdek,kvalitní zboží a příznivé ceny.Ale co mne nejvíc překvapilo a potěšilo byl profesionální a vstřícný přístup majitele obchodu a příjemná a milá paní prodavačka..Mohu všem vřele doporučit.Jeden z mála obchodů,odkud budete odcházet velmi spokojeni ❤????
K Avatar autora Kristián | 18.2.2022
Normálně recenze nepíšu, ale tentokrát udělám výjimku. Mám peněženku N59 z broušené hovězí kůže už nějakou chvíli. Dneska jsem se zamyslel jak dlouho to tak může být a odhadem to bude 7 až 8 let. To už je poměrně dlouhá doba na to, abych mohl říct moji osobní zkušenost. Zcela bez výčitek mohu říct, že ji používám prakticky každý den, a i tak je peněženka v naprosto perfektním stavu! Kůže z vnější strany je lesklá a hladká v důsledku nošení, nicméně všechny švy jsou naprosto v pořádku až se divím, jak je možné, že něco v dnešní době vydrží tak dlouho. Dodnes si pomatuju jak jsem byl ve vašem kamenném obchodě a vybíral jsem jaká bude ta nejvhodnější pro mě a vybral jsem dobře. Mockrát Vám za to děkuji a velice si cením kvality kterou poskytujete.
P Avatar autora Petra | 15.1.2022
Jsem příjemně překvapená, jaká krásná a kvalitní peněženka mi dorazila. Bleskové doručení.
D Avatar autora Dana | 14.1.2022
Skvělá komunikace,rychlé doručení,spokojenost, vše v naprostém pořádku.
I Avatar autora Ilona | 7.12.2021
Krásné, kvalitní zboží, velký výběr.Příjemný majitel - obsluha. Vše na jedničku. Doporučuji. Ilona P.
MB Avatar autora Milan Bardoun | 5.11.2021
Dnes vyzvednuto, za mně maximální spokojenost, a ještě 100 % větší ???? přesně to,co jsem dlouho hledal a našel. Víc jak 5⭐ je málo , poctivá práce. Doporučím
KK Avatar autora Kateřina Kováříková | 29.10.2021
Dnes jsme zakoupili dámskou peněženku na výstavišti v Lysé n/L. K výběru bylo daleko větší množství, než je zde. Opravdu to byl těžký výběr. Ráda bych napsala, že se těším, až se zničí a koupím si zde jinou. Ale je to tak kvalitní práce, že se Bohužel - Bohu dík asi tak nestane. Přeji firmě spoustu tak spokojených zákazníků ????
K Avatar autora Kateřina K. | 4.8.2021
Příjemný zážitek: mám nový opasek a peněženku k narozeninám, obojí kvalitní práce a moc hezké jednání. Děkuji!
K Avatar autora Karel | 3.4.2021
Tomu říkám pořádnej obchod krátce stručně a jasně
A Avatar autora Aleš | 3.3.2021
> V červnu 2020 jsem koupil pánskou tašku N1000-HNT-BR hnědá . Touto > cestou bych vám chtěl PODĚKOVAT za kvalitní výrobek, zcela dostačující > a mé požadavky splňující . Esteticky a funkčně mi zcela sedí . Takže > jen tolik . > PS - Je zvykem, že v komentářích k výrobkům se mnozí laici pouští do > "odborných " rad a doporučení . Nemám nijaké výhrady . Za mně 1A = > DĚKUJI .
R Avatar autora Renata B | 25.2.2021
Naprostá spokojenost, vstřícné jednání, skvělá komunikace, profesionalita, krásné zboží. Doporučuji
KJ Avatar autora Květoslava Jablonská | 14.1.2021
Objednala jsem si pánský pásek-je moc pěkný a kvalitní.Pan majitel mi s objednávkou po telefonu ochotně a dobře poradil.Mohu jen poděkovat a tuto firmu vřele doporučit.
J Avatar autora Jirka | 13.1.2021
Peněženky od vás máme několik let, postupně se jimi vybavila celá rodina. Všichni jsme naprosto spokojeni s kvalitou a naprostou nezničitelností. Oceňuji naprosto nevídanou vstřícnost, po cca pěti letech používání, když na peněžence odpadl druk, výrobce ochotně a zdarma provedl opravu. Moc děkuji a všem doporučuji!
VB Avatar autora Vladislav Brewczyński | 7.1.2021
Máte o de mně 10 hvězdiček. Dnes mi dorazila opravdu nádherná pánská taška přes rameno. Co říct, udělali jste mi velkou radost! Mnoho zdaru vám přejeme!
J Avatar autora Jana | 16.12.2020
Kvalitní peněženka, rychlé dodání a jsem velice spokojená. Přeji hezké Vánoce a úspěchy v podnikání.
JK Avatar autora jirina Klopcova | 25.11.2020
Je to firma opravdu na úrovni. Rychle dodání, dobře ceny, zboží kvalitní a moc příjemné vystupování. Přejí této firmě, hodně úspěchů v podnikání.
M Avatar autora Milena | 24.11.2020
Kvalita a moderní design, skvělá práce a krásné produkty
VD Avatar autora Věra Dykova | 24.11.2020
Jsem velmi spokojená
MK Avatar autora Marcela Korbelová | 23.11.2020
Doporučuji, rychlé odeslání, kvalitní a levné zboží, skvělá komunikace.
Avatar autora | 22.11.2020
+ Brzké dodání