Hodnocení obchodu

4,9 53 hodnocení
5
52x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
DZ Avatar autora Dušan Zdeněk | 20.1.2024
Dlouhá léta kupuji peněženky jen u Vás a naprostá spokojenost. Posledním kouskem byla pánská taška přes rameno a opět skvělá zkušenost. V dnešní době je potřeba vážit si věci, které fungují a dělají radost.
N Avatar autora Nivasaža (Administrátor) 5.2.2024
Moc děkujeme za hodnocení. Plně souhlasíme s tímto poznatkem, a také si velice vážíme mimo jiné i věrných zákazníků. Proto máme i věrnostní program, abychom kromě celoročně nízkých cen, které se snažíme udržet, aniž by to ovlivnilo kvalitu produktů, ještě více zvýhodnit právě takové lidi jako jste Vy a ostatní zákazníky, kteří se rozhodnou táhnout s námi za jeden provaz.
JP Avatar autora Jan Pálka | 5.12.2023
V tomto obchodě jsem nakoupil poprvé peněženku za 650 Kč. Ještě mi nedorazila, tudíž nemohu hodnotit. Hodnotit však můžu toto. Omylem jsem zaměnil variabilní číslo za cenu. Tudíž mi z účtu za peněženku odešlo 148 528,-Kč. Samozřejmě jsem ihned odeslal e-mail s žádostí o vrácení platby zpět. V 19:49 jsem odeslal e-mail a již v 19:59 mi osobně volal jednatel pan Sikirica, s ubezpečením, že jsou u nich peníze v bezpečí a že můžu v klidu spát. Osobně sledoval pohyb na účtu a jakmile peníze dorazily k nim, obratem mi je vrátil zpět na můj účet. Oceňuji férové jednání a i kdyby se vyskytl problém s kvalitou výrobku, čož se může stát, věřím že služby tohoto obchodu jsou na vynikající úrovni a můžu je jen vřele doporučit. Moc děkuji J.P.
N Avatar autora Nivasaža (Administrátor) 5.2.2024
Chybovat je lidské, ať už jste prodejce nebo zákazník. Obecně tomu říkáme na odlehčení situace, že byla silná erupce na Slunci. Všechny problémy nebo nesrovnalosti se snažíme vyřešit ke spokojenosti obou stran. Tato situace si vyžádala okamžitou reakci a jsme rádi, že vše dopadlo dobře. S produktem by problém být neměl, ale kdyby přece jen, víte, kde nás najdete. Děkujeme.
L Avatar autora Laz | 15.11.2023
Neskutecna rychlost a ochota, objednal jsem vecer kolem 18. hodiny a v 19. Hodin to mel prepravce. Komunikace super, nakupuji opakovane jako darky,s kvalitou jsem velmi spokojen.
N Avatar autora Nivasaža (Administrátor) 5.2.2024
Moc děkujeme za objednávku a hodnocení, snažíme se, aby vše jelo jako po másle. Obzvlášť během vánoční sezóny, aby dárek byl v pořádku pod stromečkem. Objednávku evidujeme, ale použil jste pro hodnocení jinou e-mailovou adresu, než při objednávce, proto označujeme recenzi jako neověřenou. * Neověřená recenze, více viz - Ověřování recenzí
HM Avatar autora Hlávka Miloš | 10.11.2023
Vřele doporučuji - ,osobní návštěva v obchodě stala za to. Profesionální přístup majitele, poradil, vše ukázal , bylo možné si vše vyzkoušet a prohlédnout . Příznivé ceny a kvalitní zboží .
N Avatar autora Nivasaža (Administrátor) 5.2.2024
Velice děkujeme za návštěvu, jsme rádi, že jste se tímto hodnocením podělil s ostatními o osobní zkušenost a popsal, jak to u nás chodí. * Neověřená recenze, více viz - Ověřování recenzí
PH Avatar autora Pavlátová Hana | 19.10.2023
Tento obchod znám již delší dobu, včera jsme zavítali opět, tentokrát pro opasky. Péče skvělá, trpělivost při výběru a zkrácení opasku a dobrá rada k tomu. Určitě se vrátíme, děkujeme.
N Avatar autora Nivasaža (Administrátor) 5.2.2024
Moc děkujeme, Vaše spokojenost nám dělá radost. Budeme se těšit na další návštěvu. * Neověřená recenze, více viz - Ověřování recenzí
MM Avatar autora Martina Mejzrová | 21.9.2023
Už jsem zde koupila 3 peněženky..a jsou zcela funční.Dnes jsem navštívila obchod s tím,že si kvůli rozevírajícímu zipu po deseti letech používání budu muset koupit novou.Ochotný pan prodavač mi zip během chvilky zip spravil..ZADARMO.Díky!!Az doslouží ,určitě zakoupim zase u vás..
N Avatar autora NiVaSaŽa (Administrátor) 22.9.2023
Toto je případ se šťastným koncem, bohužel někdy desetiletého „pacienta“ zachránit nejde. Na co se však můžete spolehnout je, že vždy hledáme nejlepší řešení pro Vás. Není zač, budeme se těšit na další návštěvu. * Neověřená recenze, více viz - Ověřování recenzí
MP Avatar autora Merta Petr | 2.8.2023
Kvalitní zboží, příznivé ceny a velice profesionální přístup majitele obchodu.
N Avatar autora NiVaSaŽa (Administrátor) 10.8.2023
Děkujeme za hodnocení. Vystihl jste přesně to, co se snažíme dělat od našeho vzniku :-)
OS Avatar autora Ondřej Soukup | 22.6.2023
Dobrý den, před pár dny jsem zakoupil peněženku, dokladovku (6 karet) a opasek. Vše je velmi pěkně zpracované, mohu jen doporučit. Moc se mi líbí zpracování šití (švů) a celkově branding NiVaSaŽa. Opasek byl na počkání profesionálně přeměřen a upraven na míru (žádný půlmetrový zbytek, co jde až k boku). Velmi příjemné jednání, nic vlezlého ale taky nic studeného. Dostal jsem doporučení dle potřeby a nebylo absolutně hleděno na cenu prodeje. Zkrátka rada a potřeby zákazníka převážili nad výdělkem. Byl jsem velmi příjemně překvapen. Ondřej S. PS: Dokáži si představit i nákup třeba řemínků k hodinkám, krytů na telefony a jiné další výrobky s brandingem.
N Avatar autora NiVaSaŽa (Administrátor) 12.2.2024
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, velice nás potěšila Vaše návštěva prodejny. Děláme to rádi už pomalu 30 let, skončit s dobrým pocitem na konci pracovního dne je k nezaplacení, ale vydělat na složenky se také musí, o tom žádná. P.S. Děkujeme za podněty. Svého času to v sortimentu bylo, ale od jiných výrobců. Právě návrh a vývoj produktů pod vlastní značkou vyžaduje velké úsilí, specializaci a kapacity, pokud něčemu pořádně nerozumíte, neuděláte to dobře a to nechceme. Pouze „přilepit“ naše logo na něco cizího není náš styl. Sortiment samozřejmě budeme do budoucna rozšiřovat. * Neověřená recenze, více viz - Ověřování recenzí
VJ Avatar autora Vladimír Jiránek | 19.6.2023
Naprosto LUXUSNÍ zpracování! V pátek jsem objednal, odpoledne jsem dostal info, že se pracuje na expedici, v podvečer jsem dostal info, že zboží bylo předáno k dopravní firmě, v pondělí dopoledne další info o doručení na mnou vybranou Balíkovnu pošty a ještě ten den v pondělí jsem zásilku vyzvedl. Honem domů, rozbalil jsem krabici a pak to přišlo! Naprosto překvapen dokonalostí zpracování! Peněženka a pánská taška přez rameno, s logem Nivasaža. Kůže krásně voní, ale hlavně to zpracování je vážně kvalitní a dokonalé? I zipy jsou použity YKK. Kdo ví, ten ví. Tak jsem vzal telefon a zavolal jsem jim na obchod, poděkoval jsme za dodání zakázky a hlavně jsem je pochválil za přístup. Pána to potěšilo moc a jistě jsem mu dodal chuť do další činnosti. Jsem vážně detailista, upřednostňuji KVALITU před kvantitou a ta kvalita tady je.
N Avatar autora NiVaSaŽa (Administrátor) 10.8.2023
Velice děkujeme za hodnocení a podporu. Není k tomu co dodat. Cílem je, aby na první pohled zdánlivě stejná věc v našem podání byla lepší. Někdy to opravdu není vidět, je to někde pod pokličkou.
VR Avatar autora Vasyl Rishko | 26.12.2022
Hovno
N Avatar autora NiVaSaŽa (Administrátor) 2.1.2023
Děkujeme za stručné vánoční hodnocení. Pro úplnost - hodnocení bezprostředně po provedení objednávky a z nějakého důvodu nepovedené online platby přes platební bránu. Nedošlo tedy k odeslání zboží, žádná zpětná vazba ani jakákoliv komunikace (až na hodnocení) ze strany autora neproběhla. Cenzuru neděláme, omlouváme se tedy všem za slovní zásobu autora. Touto cestou bychom chtěli poděkovat všem zákazníkům za hodnocení. Vážíme si toho! V případě problému nás neváhejte kontaktovat.
Avatar autora Eva Žemličková | 25.12.2022
Kvalitní zboží za rozumnou cenu. Děkuji moc za ochotu při řešení komplikace s dopravcem. Příště vím, kam se obrátit! Díky! ????????
A Avatar autora Aleš | 8.12.2022
Znovu děkuji . Pánská taška N1000-HNT-BR hnědá . Maximální spokojenost, švy drží, zipy festovní a magnetická záklapka sedí přesně . A to ji nijak nešetřím . Jezdí se mnou všude a ano i trpí, ale drží, jak má . Děkuji za výrobek a děkuji za váš perfektní přístup k zákazníkovi .
PJ Avatar autora Petra Jahodová | 12.11.2022
Pěněženky moc pěkné a super rychlé dodání.Mohu všem doporučit.
ZD Avatar autora Zdenka Dušková | 22.8.2022
Velká spokojenost. Dekuju.
P Avatar autora Pavel | 21.8.2022
Kvalitní zboží, velký výběr. Naprostá spokojenost.
E Avatar autora Eva B. | 28.4.2022
Super obchůdek,kvalitní zboží a příznivé ceny.Ale co mne nejvíc překvapilo a potěšilo byl profesionální a vstřícný přístup majitele obchodu a příjemná a milá paní prodavačka..Mohu všem vřele doporučit.Jeden z mála obchodů,odkud budete odcházet velmi spokojeni ❤????
K Avatar autora Kristián | 18.2.2022
Normálně recenze nepíšu, ale tentokrát udělám výjimku. Mám peněženku N59 z broušené hovězí kůže už nějakou chvíli. Dneska jsem se zamyslel jak dlouho to tak může být a odhadem to bude 7 až 8 let. To už je poměrně dlouhá doba na to, abych mohl říct moji osobní zkušenost. Zcela bez výčitek mohu říct, že ji používám prakticky každý den, a i tak je peněženka v naprosto perfektním stavu! Kůže z vnější strany je lesklá a hladká v důsledku nošení, nicméně všechny švy jsou naprosto v pořádku až se divím, jak je možné, že něco v dnešní době vydrží tak dlouho. Dodnes si pomatuju jak jsem byl ve vašem kamenném obchodě a vybíral jsem jaká bude ta nejvhodnější pro mě a vybral jsem dobře. Mockrát Vám za to děkuji a velice si cením kvality kterou poskytujete.
P Avatar autora Petra | 15.1.2022
Jsem příjemně překvapená, jaká krásná a kvalitní peněženka mi dorazila. Bleskové doručení.
D Avatar autora Dana | 14.1.2022
Skvělá komunikace,rychlé doručení,spokojenost, vše v naprostém pořádku.
I Avatar autora Ilona | 7.12.2021
Krásné, kvalitní zboží, velký výběr.Příjemný majitel - obsluha. Vše na jedničku. Doporučuji. Ilona P.